Var god notera att bearbetningstiden för banken kan ta upp till 5 arbetsdagar för internationella banktransaktioner.

Du kommer att få en orderbekräftelse i ett e-mail. Detta mail innehåller fakturabeloppet, våra kontodetaljer, ditt ordernummer och alla annat relevant information. Din order kommer behandlas så snart vi har mottagit det fulla beloppet.

Var god överför pengarna enligt följande exempel så vi kan ta del av betalningen så snabbt och enkelt som möjligt. Det är väldigt viktigt att ange ordernumret i rutan:

Kontodata

IBAN: DE53860100900397705904
BIC/SWIFT: PBNKDEFFXXX

Postbank Leipzig
g